Team.

prettig kennis te maken

Ons team bestaat uit gedreven impactexperts. We maken complexe materie begrijpelijk, grote uitdagingen behapbaar en nemen iedereen mee in ons enthousiasme. Kijk maar!

Peter Wind MSc.

Impactmanager

Peter is mede-oprichter van Alexander Impact en gelooft dat je met de juiste kennis, betere keuzes kan maken voor een fijnere wereld. Peter studeerde aan de RUG Sociale Geografie en Vastgoedkunde, werkte bij woningbouwcoöperaties en de Gemeente Groningen, en is inmiddels enkele jaren verbonden aan Bries: buro voor maatschappelijke impact.

Rients Verschoor MA

Impactwetenschapper

Rients is mede-oprichter van Alexander Impact en is een ervaren onderzoeker. Rients is historicus en specialiseerde zich in het omzetten van ervaring uit het verleden, naar kennis voor de toekomst. In zijn rol als hoofdonderzoeker gaat Rients samen met klanten aan het werk om de meest passende methodes te gebruiken om impact inzichtelijk te maken en deze te vergroten.

Marten Schnieders MSc.

Impactonderzoeker

Opgeleid als econoom, maar met kennis van zowel filosofie, politiek als economie draagt Marten op een unieke manier bij aan het team van Alexander Impact. Door middel van scherpe analyses kan hij de economische, maatschappelijke en ecologische waarde van je organisatie inzichtelijk maken. Die kennis gebruikt hij om, samen met je organisatie, de positieve impact van je organisatie op mens en milieu te vergroten.

Kim Bakker MSc.

Impactonderzoeker

Met de combinatie van opleidingen in Psychologie en Marketing, én haar ervaring met onderzoek en communicatie, is Kim een sterke schakel in het team van Alexander Impact. Kim gebruikt haar nieuwsgierigheid en oprechte interesse in mensen en de maatschappij om de maatschappelijke bijdragen van organisaties te onderzoeken en te vergroten.

Tomas Ruben MA

Impactadviseur

Met een achtergrond in de filosofie is Tomas een sterke analyticus die oog heeft voor het grote plaatje. Met zijn ervaring als filosoof en als sportinstructeur kan hij abstracte concepten gemakkelijk vertalen naar concrete acties. Tomas weet als impactadviseur complexe vraagstukken terug te brengen tot pragmatische adviezen. Hierbij gelooft hij dat er kracht ligt in een genuanceerde kijk op impact.

Joep Postma

Captain Planet (Freelance)

Een gezonde leefomgeving voor zowel mens als dier is wat Joep drijft in zijn rol als Captain Planet. Met een bedrijfskundige achtergrond in ondernemerschap en innovatie helpt hij organisaties om duurzaamheid integraal onderdeel te maken van hun strategie en cultuur. Met creatieve sessies en tools gebaseerd op kennis, inzicht en inspiratie maakt hij hun impact inzichtelijk en groter.

Isabelle Vink

Junior Impactonderzoeker

Met een achtergrond in (sociale) psychologie en haar brede interesse in maatschappelijke vraagstukken, zit Isabelle op de goede plek bij Alexander Impact. Isabelle gebruikt haar kennis over menselijk gedrag en kwantitatief onderzoek om sociale impact van organisaties in kaart te brengen en te vergroten.

Joëlle Hekman

Junior Impactonderzoeker

Joëlle's ambitie voor onderzoek en oog voor vooruitgang vallen op hun plaats bij Alexander Impact. Als filosofe weet zij scherpe vragen te stellen om zo de kern van een vraagstuk in kaart te brengen. Haar analytische denkvermogen stelt haar in staat gestructureerd te redeneren en verschillende perspectieven in te nemen, zo helpt zij organisaties inzichtelijk te maken welke impact zij willen bereiken en hoe die bereikt wordt.

Genoeg gezien,
ik wil aan de slag!

NEEM CONTACT OP

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen contact met je op

    Of neem direct contact op door ons te bellen

    “”

    Rients VerschoorImpactwetenschapper