Team.

prettig kennis te maken

Ons team bestaat uit gedreven impactexperts. We maken complexe materie begrijpelijk, grote uitdagingen behapbaar en nemen iedereen mee in ons enthousiasme. Kijk maar!

Peter Wind MSc.

Impactmanager

Peter is mede-oprichter van Alexander Impact en gelooft dat je met de juiste kennis, betere keuzes kan maken voor een fijnere wereld. Peter studeerde aan de RUG Sociale Geografie en Vastgoedkunde, werkte bij woningbouwcoöperaties en de Gemeente Groningen, en is inmiddels enkele jaren verbonden aan Bries: buro voor maatschappelijke impact.

Rients Verschoor MA

Impactwetenschapper

Rients is mede-oprichter van Alexander Impact en is een ervaren onderzoeker. Rients is historicus en specialiseerde zich in het omzetten van ervaring uit het verleden, naar kennis voor de toekomst. In zijn rol als hoofdonderzoeker gaat Rients samen met klanten aan het werk om de meest passende methodes te gebruiken om impact inzichtelijk te maken en deze te vergroten.

Kim Bakker MSc.

Impactonderzoeker

Met de combinatie van opleidingen in Psychologie en Marketing, én haar ervaring met onderzoek en communicatie, is Kim een sterke schakel in het team van Alexander Impact. Kim gebruikt haar nieuwsgierigheid en oprechte interesse in mensen en de maatschappij om de maatschappelijke bijdragen van organisaties te onderzoeken en te vergroten.

Tomas Ruben MA

Impactadviseur

Met een achtergrond in de filosofie is Tomas een sterke analyticus die oog heeft voor het grote plaatje. Met zijn ervaring als filosoof en als sportinstructeur kan hij abstracte concepten gemakkelijk vertalen naar concrete acties. Tomas weet als impactadviseur complexe vraagstukken terug te brengen tot pragmatische adviezen. Hierbij gelooft hij dat er kracht ligt in een genuanceerde kijk op impact.

Joep Postma

Captain Planet (Freelance)

Een gezonde leefomgeving voor zowel mens als dier is wat Joep drijft in zijn rol als Captain Planet. Met een bedrijfskundige achtergrond in ondernemerschap en innovatie helpt hij organisaties om duurzaamheid integraal onderdeel te maken van hun strategie en cultuur. Met creatieve sessies en tools gebaseerd op kennis, inzicht en inspiratie maakt hij hun impact inzichtelijk en groter.

Tineke Knot

Impactonderzoeker en -Adviseur

Met haar sociaal juridische achtergrond heeft Tineke een kritische en nieuwsgierige blik op de wereld. Samen met haar open houding en enthousiaste hang naar kennis zorgt dit ervoor dat ze op een toegankelijke manier informatie naar boven weet te halen, en dit op een juiste manier kan vertalen in rapportages waar de inhoud is wat telt.

Joris Meijer

Junior Impactonderzoeker

Bedrijfskunde student én zelfstandig ondernemer, Joris is een echte doener er daarmee een goede toevoeging voor het team van Alexander Impact. Een duurzame bedrijfsvoering is geen keuze, maar een noodzaak als het aan Joris ligt. Als Junior Impactonderzoeker bij Alexander Impact hoopt hij meer kennis op te doen over manieren van duurzame bedrijfsvoering, zodat hij anderen kan inspireren om meer impact te maken.

Martijn Voogd

Junior Impactonderzoeker

Als student Technische Bedrijfskunde heeft Martijn een helikopterview ontwikkeld met een brede kennis van zaken. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn belangrijke zaken en als Junior impactonderzoeker bij Alexander Impact hoopt hij hier meer kennis over op te doen zodat ook hij impact kan maken bij ondernemingen.

Wij zoeken
gemotiveerde stagiairs!

BEKIJK DE VACATURE

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen contact met je op

    Of neem direct contact op door ons te bellen

    “”

    Rients VerschoorImpactwetenschapper