Team.

prettig kennis te maken

Ons team bestaat uit gedreven impactexperts. We maken complexe materie begrijpelijk, grote uitdagingen behapbaar en nemen iedereen mee in ons enthousiasme. Kijk maar!

Peter Wind MSc.

Founder

Peter is founder van Alexander Impact en gelooft dat je met de juiste kennis, betere beslissingen kan maken. Met zijn ruime ervaring binnen de overheid en als sociaal ondernemer is hij gedreven maatschappelijk betrokken organisaties te helpen hun middelen nóg effectiever in te zetten en hun positieve impact op de maatschappij te vergroten!

Kim Bakker MSc.

Impactonderzoeker

Met een achtergrond in Psychologie en Marketing, én haar ervaring met onderzoek en communicatie, is Kim een sterke schakel in het team van Alexander Impact. Kim gebruikt haar nieuwsgierigheid en oprechte interesse in mensen en de maatschappij om de maatschappelijke bijdragen van organisaties te onderzoeken en te vergroten.

Tomas Ruben MA

Impactadviseur

Met een achtergrond in de filosofie is Tomas een sterke analyticus die oog heeft voor het grote plaatje. Met zijn ervaring als filosoof en als sportinstructeur kan hij abstracte concepten gemakkelijk vertalen naar concrete acties. Tomas weet als impactadviseur complexe vraagstukken terug te brengen tot pragmatische adviezen. Hierbij gelooft hij dat er kracht ligt in een genuanceerde kijk op impact.

Tineke Knot

Impactonderzoeker en -adviseur

Met haar sociaal juridische achtergrond heeft Tineke een kritische en nieuwsgierige blik op de wereld. Samen met haar open houding en enthousiaste hang naar kennis zorgt dit ervoor dat ze op een toegankelijke manier informatie naar boven weet te halen, en dit op een juiste manier kan vertalen in rapportages waar de inhoud is wat telt.

Joris Meijer

Junior Impactonderzoeker

Bedrijfskunde student én zelfstandig ondernemer, Joris is een echte doener er daarmee een goede toevoeging voor het team van Alexander Impact. Een duurzame bedrijfsvoering is geen keuze, maar een noodzaak als het aan Joris ligt. Als Junior Impactonderzoeker bij Alexander Impact hoopt hij meer kennis op te doen over manieren van duurzame bedrijfsvoering, zodat hij anderen kan inspireren om meer impact te maken.

Marriël Edzes

Impactmanager (freelance)

Marriël houdt zich het liefst bezig met hoe we de wereld beter kunnen achterlaten voor de volgende generaties. Ze maakt dit concreet door te kijken hoe je als organisatie met de grootste slagkracht kunt verduurzamen. Duurzaamheid in het DNA van een organisatie krijgen is het doel, zodat de CO2-footprint berekening en een verbeterplan een effectief middel zijn om tot dat doel te komen.

Thomas van Dijk

Junior Impactonderzoeker

Als student Commerciële Economie aan de Johan Cruyff Academie is bij Thomas het onderwerp duurzaamheid niet veel voorgekomen. Duurzaamheid kan niet meer als bijzaak maar moet in de basis meegenomen worden. Als Junior Impactonderzoeker bij Alexander impact hoopt hij meer kennis over duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen op te doen en zijn perspectief te verbreden zodat hij ook impact kan maken bij ondernemingen.

Daniël Patje

Junior Impactonderzoeker

Met de opleiding Commerciële Economie in de specialisatie sales met de minor in Duurzame Organisatie, heeft Daniël een brede kijk op ondernemen. Hij vindt het belangrijk dat je als organisatie samenwerkt met de klant om ze te helpen met de transitie naar een betere wereld, immers: samen sta je sterk(er). Als Junior impactonderzoek bij Alexander Impact hoopt hij de wensen en behoeften van organisaties in kaart te brengen, zodat hij ze kan helpen om meer impact te maken.

Marc Wiers Dagnino

Creatieve Impact

Marc ontwerpt, organiseert, presenteert, schrijft en creëert met groot plezier creatieve impact. Vanuit zijn achtergrond in psychologie en communicatie kijkt hij graag naar het grotere geheel en brengt hij dingen in beweging die onze wereld mooier maken door verhalen te vertellen die ons op een dieper niveau raken. Hij past hierbij graag de filosofie van Carl Jung toe, omdat hij gelooft dat die theorieën ons helpen een opwindend optimistisch perspectief te creëren voor mens en planeet.

Lizet Uiterwijk

Impactonderzoeker en -adviseur

Met een achtergrond in de sociale psychologie en haar interesse in sociaal-maatschappelijke vraagstukken biedt Lizet een onderscheidend perspectief binnen Alexander Impact. Door haar positieve mindset en enthousiasme draagt ze bij aan onze missie om positieve impact te maken.

Marc Stalman

Junior Impactonderzoeker

Als student Commerciële Economie is Marc momenteel bezig met zijn afstudeeronderzoek bij Alexander Impact, gericht op Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Marc zijn nieuwsgierigheid en betrokkenheid bij duurzame initiatieven inspireren hem om een positieve impact te maken. Samen werken we aan een toekomst waarin zakelijk succes en verantwoord ondernemen naadloos samenkomen.

Job van Klaveren

Junior Impactonderzoeker

Als student Commerciële Economie werkt Job met zijn afstudeeronderzoek bij Alexander Impact aan de positionering van het Social Impact-dashboard. Jobs creatieve vaardigheden en scherpe blik op marketing en positionering helpt om de diensten van Alexander Impact nog waardevoller te maken voor stichtingen, sociaal ondernemers en andere impactmakers.

Wij zoeken een
impactadviseur
en projectleider

BEKIJK DE VACATURE

Wij zoeken
gemotiveerde
stagiairs!

BEKIJK DE VACATURE

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen contact met je op

    Of neem direct contact op door ons te bellen

    “”

    Peter WindImpactmanager