Privacybeleid Alexander Impactwetenschappers

Alexander Impactwetenschappers, gevestigd aan Boterdiep 63, 9712 LK Groningen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens: Boterdiep 63, 9712 LK Groningen, 06 4212 7520, hallo@alexanderimpact.nl, www.alexanderimpact.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Alexander Impactwetenschappers verwerkt je persoonsgegevens, vanaf het moment dat je gebruikmaakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam
– E-mailadres
– Telefoonnummer
– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt via de website, in correspondentie en telefonisch
– (Geanonimiseerde) gegevens over jouw activiteiten op onze website

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via hallo@alexanderimpact.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Alexander Impactwetenschappers verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van transacties
– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– Alexander Impactwetenschappers verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Alexander Impactwetenschappers bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren geen standaard bewaartermijn, maar bewaren dit naar eigen inzicht, zolang dit nodig is om je goed tot dienst te kunnen zijn. Wij achten onszelf gemachtigd om jou met goede intenties als contact te beschouwen, en ook de daarbij horende communicatieve acties uit te mogen voeren.

Delen van persoonsgegevens met derden

Alexander Impactwetenschappers verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Alexander Impactwetenschappers blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Via onze website wordt een geanonimiseerde cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien en te corrigeren. Als je wenst niet langer deel te nemen aan het programma of aan andere diensten van Alexander Impactwetenschappers, kun je aangeven dat wij je contactgegevens moeten wissen. Dit doen we uiteraard z.s.m., met behoud van gegevens die de wet ons verplicht stelt te bewaren.

Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Alexander Impactwetenschappers en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

We gaan ervan uit dat je een dergelijk verzoek kenbaar maakt door een mail sturen naar hallo@alexanderimpact.nl of een van onze medewerkers daarvan op de hoogte stelt. Alexander Impactwetenschappers wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via deze link.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Alexander Impactwetenschappers neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via hallo@alexanderimpact.nl.