Workshops en trainingen.

haal kennis en kunde binnenboord

Om organisaties als die van jou in staat te stellen aan hun duurzame en maatschappelijke impact te werken, delen we graag onze kennis. Natuurlijk kun je dit lezen in een van onze impact-blogs. Maar je leert toch het snelst in de praktijk. Of het nu een eerste kennismaking met duurzaam ondernemen is of een uitgewerkte strategie op basis van de Sustainable Development Goals: het kan allemaal via onze workshops en trainingen.

De workshops en trainingen werken het best als de stof perfect aansluit op je huidige kennisniveau. Daarom gaan we graag in gesprek en passen we de inhoud aan aan de situatie van jou of je organisatie.

Bekijk ons masterclass- en workshopaanbod

SDG Masterclass

Tijdens onze tweedelige SDG Masterclass nemen we je mee in de wereld van de Sustainable Development Goals. Aan de hand van een quickscan en het prioriteringsmodel zet je de eerste stappen naar duurzaam ondernemen.

Teamsessie Duurzame Doelen

Met een selecte groep ambassadeurs uit je organisatie werken wij samen in een dagdeel toe naar jullie ‘groene stip op de horizon’. Waar krijgen jullie energie van, wat doen jullie al en wat ligt binnen de invloedssfeer van jullie organisatie?

Impactstrategiesessie

Door middel van de Theory of Change stel je in deze sessie scherp hoe jouw organisatie impact wil maken op maatschappij en planeet.

Alexander Impact
@ Impact Founder Factory

Bekijk hier hoe onze impact workshop bij de Impact Founded Factories eraan toeging.

Meer weten?

“Niet zeker welk type training bij jouw bedrijf of project past? Neem contact op, dan bekijken we je situatie en helpen we je verder!”

“”

Rients VerschoorImpactwetenschapper