Partners.

samen kom je verder

Met de praktisch ingestelde adviseurs van Bries zetten we innovatieve projecten op om de maatschappelijke impact van ondernemers, organisaties en overheden te vergroten.

Helpt onze klanten meer positieve impact te maken door aanbestedingen te winnen en subsidies binnen te halen. Op onze beurt helpen wij hen dan weer met het meten van hun impact.

Creatieve partner, die betekenisvolle organisaties in de spotlight zet. Van strategische merkontwikkeling en websites tot aantrekkelijke impactrapportages, want het oog wil ook wat.

We zijn trots lid van Impact Noord, de vereniging voor impactondernemers in Noord-Nederland. Samen voeren we regioscans uit voor gemeenten en provincies.

De samenwerking met SNN maakt het middels een subsidie mogelijk om een softwaretool te ontwikkelen waarmee wij organisaties in staat stellen hun maatschappelijke financiële rendement (SROI) te berekenen.

Als trots partner van Deltaplan Biodiversiteitsherstel zet Alexander Impact zich samen met natuurorganisaties, boeren, burgers, kennisinstellingen, overheden en bedrijven in voor biodiversiteitsherstel in Nederland.

Als koploper binnen MVO Nederland werken wij samen met de meest ambitieuze en gedreven ondernemers aan de nieuwe economie. Samen sectoroverstijgend werken aan de ambitie om de spelregels voor de nieuwe economie te bepalen. Om een beweging te creëren.

Alexander Impact is trots lid van Social Value International: het wereldwijde netwerk voor Social Value en Impactmanagement. Samen met de andere leden hebben we een missie: change the way the world accounts for value.

SmartTrackers geeft inzicht in je voetafdruk, grip op je duurzaamheidsdoelstellingen en vereenvoudigt accountability.

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen contact met je op

    Of neem direct contact op door ons te bellen

    “”

    Rients VerschoorImpactwetenschapper