Partners.

samen kom je verder

Met de praktisch ingestelde adviseurs van Bries zetten we innovatieve projecten op om de maatschappelijke impact van ondernemers, organisaties en overheden te vergroten.

Helpt onze klanten meer positieve impact te maken door aanbestedingen te winnen en subsidies binnen te halen. Op onze beurt helpen wij hen dan weer met het meten van hun impact.

Creatieve partner, die betekenisvolle organisaties in de spotlight zet. Van strategische merkontwikkeling en websites tot aantrekkelijke impactrapportages, want het oog wil ook wat.

Met de Marketing 3.0-strategen van Ten Stripes optimaliseren we impactstrategieën en impactmetingen. De focus ligt op de Sustainable Development Goals, voor een onderbouwd en herkenbaar verhaal.

Daarnaast zijn we trots lid van Impact Noord, de vereniging voor impactondernemers in Noord-Nederland. Samen voeren we regioscans uit voor gemeenten en provincies.

Samenwerking met SNN maakt het middels een subsidie mogelijk om de duurzaamheidstak van Alexander Impact te ontwikkelen. Dit stelt ons in staat om zowel de maatschappelijke (people) als ecologische (planet) impact van organisaties inzichtelijk te maken en te vergroten.

Kennismaken
Een brandende vraag of vandaag nog aan de slag?