Strategie en Actie

strategie biedt focus en actie maakt impact

Om duurzame verandering en impact te maken is het van belang een goede strategie te kiezen als organisatie: een strategie die past bij je ambitie, en bij waar je nu staat als organisatie. Wij helpen de goede informatie boven tafel te krijgen om een goede strategie te kiezen, en om vervolgens de doorvertaling te maken naar een actieplan.

Ook is het van belang naast het denken en het praten over duurzaamheid, op enig moment ook gewoon te doen! Wij helpen jou concreet te werken aan jouw duurzame doelen en bij te dragen aan reductie van CO2-uitstoot en een sterkere biodiversiteit in jouw omgeving.

Actieplan Verduurzamen

Met het Actieplan Verduurzamen gaan we concreet en gestructureerd aan het werk met het verduurzamen van jouw organisatie. Wij helpen je met de verduurzaming van jouw algemene bedrijfsvoering en specifiek gericht op de drie pijlers CO2, circulariteit en biodiversiteit.

Werken aan biodiversiteit

Eén van de grootste uitdagingen van onze generatie: het verlies aan biodiversiteit en daarmee de leefbaarheid van de aarde. Wij helpen jouw organisatie in kaart te brengen wat jij in jouw directe omgeving kunt doen om direct bij te dragen aan een grotere biodiversiteit. Laagdrempelig, concreet en actiegericht. 

CO2-Prestatieladder

Wist je dat CO2-prestatieladder gecertificeerde bedrijven tot wel 10% korting krijgen op de inschrijfprijs van aanbestedingen? Hiernaast versterkt het je imago richting werknemers, klanten en leveranciers, en draag je door CO2-uitstoot te reduceren als organisatie bij aan een leefbare aarde. De CO2-Prestatieladder is hét instrument om te werken aan verminderde CO2-uitstoot.

Meer weten?

“Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op om meer te horen over de mogelijkheden!”

“”

Peter WindImpactmanager