Quickscan Duurzaamheid.

neem je bedrijf onder de loep

Ben je nieuwsgierig naar de duurzaamheid van je organisatie, maak je graag keuzes op basis van data en wil je op een maatschappelijk verantwoorde wijze een duurzame strategie formuleren?

De Quickscan Duurzaamheid is – nadat je genoeg intrinsieke motivatie bij je collega’s hebt verzameld – de eerste stap naar een toekomstbestendige organisatie. De scan laat zien wat er momenteel goed gaat en waar ruimte ligt voor verbetering.

Hoe werkt de Quickscan?

Aan de hand van bedrijfsgegevens, verbruik en gedrag verzamelen we relevante data om de successen en kansen op het gebied van duurzaamheid in kaart te brengen. Hiervoor gebruiken we de Milieubarometer. Afhankelijk van het type organisatie nemen we zaken als elektriciteit, woon-werkverkeer en afval onder de loep.

Het rapport dat uit de scan volgt, is ideaal voor het geven van inzicht in de waarde van verduurzaming voor zowel de organisatie en het management als de rest van de aarde en al haar bewoners.

Wat levert de Quickscan op?

  • Inzicht in je CO₂-voetafdruk en milieu-impact in de vorm van een nulmeting
  • Handvatten voor het behalen van milieucertificaten
  • Communicatiemogelijkheden in de vorm van rapportages
  • Inzicht in je concurrentiepositie als het gaat om duurzaam ondernemen
INVESTERING: €950,- INCLUSIEF RAPPORTAGE EN PRESENTATIE!

Meer weten?

“Ook hulp nodig bij het doorvoeren van de plannen, het monitoren van gemaakte impact het communiceren hierover naar de buitenwereld? Wij zijn er om je te begeleiden van A tot Z!”

“”

Joep PostmaCaptain Planet