Connecting with Nature Workshop.

iedereen heeft groene vingers

Om werkelijk te ervaren welk verschil de keuzes van jou als individu en die van je organisatie maken op de natuur, gaan we deze van dichtbij bekijken. Hierbij hebben we vooral oog voor de biodiversiteit. Je ontdekt hoe jullie de natuur positief of negatief beïnvloeden.

Create a winning team

Vervolgens onderzoeken we samen hoe we de negatieve impact kunnen verkleinen en de positieve impact vergroten. We doen dit door met elkaar te sparren en ons te laten inspireren door de natuur van dichtbij te bekijken. We maken gebruik van het fenomeen biomimicry, wat staat voor het nabootsen van de natuur met als doel om menselijke toepassingen te ontdekken, optimaliseren en verduurzamen, zoals bijvoorbeeld plakband geïnspireerd op de pootjes van de gekko.

Eindresultaat workshop

Deze workshop is erop gericht verbinding te voelen met de natuur en haar waarde te herkennen binnen de ecosystemen waarin je als mens (en ondernemer of werknemer) leeft. Na afloop je waar je het als organisatie voor doet,  als we vanachter je scherm de duurzaamheid van je bedrijf aan het optimaliseren bent. Je bent intrinsiek tot het bot gemotiveerd om een verschil te maken.

NEEM CONTACT OP OM DEZE WORKSHOP TE RESERVEREN!

Kennismaken
Een brandende vraag of vandaag nog aan de slag?