Ontwikkeling Duurzaamheidstak.

impact op mens én milieu

Wij geloven dat waarde anders moet worden uitgedrukt. Want producten en diensten bestaan niet alleen uit financiële waarde, maar hebben ook impact op mens én milieu. Daarom stelt Alexander Impact organisaties in staat om hun maatschappelijke en duurzame impact te monitoren en te verbeteren. Zo wordt je organisatie sterker, aantrekkelijker en relevanter voor de toekomst. En zien jouw klanten, medewerkers, financiers en andere stakeholders wat de werkelijke toegevoegde waarde van jouw organisatie is.

Maatschappelijke impact

Alexander Impact is gespecialiseerd in het doen van onderzoek, monitoring en advisering met betrekking tot maatschappelijke impact van organisaties en is in het noorden leidend in dit vakgebied. Waar onze kennis en expertise tot voort kort volledig zat op het maatschappelijke aspect van impact (People), verbreden wij ons door ook producten en diensten aan te bieden die te maken hebben met impact op milieu (Planet): concreet gaat dit over thema’s zoals circulariteit, energie, biodiversiteit en CO2.

Onderzoek, monitoring en advisering

Met de combinatie van tijd, interne kennis en externe expertisé ontwikkelen wij nieuwe diensten/ producten rondom onderzoek, monitoring en advisering met betrekking tot verduurzaming van organisaties en hun impact op het milieu. We vormen hierbij partnerschappen met strategische samenwerkingspartners op de verschillende thema’s en introduceren nieuwe verdienmodellen middels abonnementen op onze services.

DOWNLOAD PDF