Social Return on Investment.

jouw maatschappelijke kosten en baten doorgerekend

Het doorgronden en beoordelen van impactresultaten is ingewikkeld voor investeerders en subsidieverstrekkers. Andersom kan het voor jou moeilijk zijn concreet te worden bij het vinden van financiering. Om positieve maatschappelijke impact te vergroten zullen jij en je stakeholders elkaars taal moeten begrijpen.

Wij helpen je de financiële kosten en baten achter de maatschappelijke impact in kaart te brengen: de Social Return on Investment (SROI). Zo krijg je inzicht in zowel de kwalitatieve als de kwantitatieve impact die je maakt of wilt maken. Dit doen we op een manier die iedereen begrijpt: van klanten tot financiers en van overheden tot cliënten.

SROI voor jouw organisatie

SROI berekenen

Wil je laten zien wat voor financiële besparingen je project of organisatie oplevert voor stakeholders als zorgverzekeraars en gemeenten? Dit berekenen we graag voor je. We laten zien hoe deze besparingen eruit zien en waar ze vandaan komen. Neem contact op, dan gaan we voor je aan de slag.

SROI monitoring

Wil je continu zicht hebben op je SROI? Dan biedt een persoonlijk dashboard in onze software uitkomst. Wij helpen je met het opstarten en het instellen van de juiste parameters, zodat jij weet waaruit je SROI bestaat.

Meer weten?

“Wil je aan de slag of meer weten over onze dienstverlening? Ik vertel je graag over de voordelen van het continu zicht hebben op maatschappelijke impact.”

“”

Peter WindImpactmanager