Impactonderzoek op maat.

door slim te testen en te verbeteren

De vraag naar vernieuwing en aanpassing in maatschappelijke vraagstukken is enorm. Van betere ondersteuning voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt tot de ontwikkeling van eerlijke productieketens, en van nieuwe lokale democratievormen tot creatieve innovatie in de jeugdzorg. Dat gaat niet uitsluitend over inhoudelijke oplossingen, het gaat ook over andere verdienmodellen en samenwerkingen.

Sociale innovatie ontwikkelen

Zoek je een partner in de ontwikkeling van zulke sociale innovatie? Dan ben je bij Alexander aan het juiste adres. We helpen je met het onderzoek: van strategie tot operationalisering.

Het onderzoek vormt de basis van de input die jij gebruikt voor het maken van slimme keuzes. Hierbij maken we gebruik van wat er al is: we kijken naar inspirerende voorbeelden die elders zijn toegepast. Die kennis passen we toe op jouw innovatie en dan is het een kwestie van testen, testen, testen. Met nieuw opgedane kennis en ervaring, komen we tot de beste versie.

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN INTAKE OF STEL VRIJBLIJVEND JE VRAAG

Dit deden we onder andere voor Privacy1, een bedrijf gespecialiseerd in gegevensbescherming. We werkten samen aan een effectieve manier om medewerkers van organisaties te trainen in betere cybersecurity. Het resultaat: een Escape Room…

Meer weten?

“Wil je aan de slag of meer weten over onze dienstverlening? Ik vertel je graag over de voordelen van het continu zicht hebben op maatschappelijke impact.”

“”

Peter WindImpactmanager