Impactstrategie.

waar te beginnen?

Je aandacht gaat steeds vaker uit naar ‘iets’ met duurzaamheid of impact. En toch blijf je het overweldigend vinden. Hoe kan het toch dat duurzaamheid en impact zo lastig lijken? Pakken andere bedrijven het nou echt zo anders aan?

Laat de experts je begeleiden

Weten hoe andere bedrijven zijn gestart met de verbetering van hun impact zou je natuurlijk een vlotte start geven. Want dat geeft je richting en houvast. Het goede nieuws: dat kan.

Want wij hebben talloze bedrijven geholpen om op te starten. Begrijpen waar het over gaat en wat er nodig is voor jouw organisatie, daar begint het vaak mee. Voor de één werkt het goed om een uitgebreide impactstrategie te ontwikkelen, voor het andere bedrijf om te beginnen met een paar KPI’s en van daaruit uit te bouwen.

Jou helpen dat begin te maken, dat is het eerste doel. Daarna bouwen we samen verder op een manier die goed bij jou en je mensen past.

Gratis adviesgesprek

Luisteren en meedenken, dat is wat we gaan doen. Om jou op weg te helpen met je vraagstukken rondom social impact en duurzaamheid.

BEKIJK OOK

Impactstrategie: concrete stappen

Je hebt informatie ingewonnen over sustainability of maatschappelijke impact en wilt graag stappen verder zetten om te concretiseren: wat gaan we nou doen?

Concrete stappen
CASE / DE GRAANREPUBLIEK

Alexander impact heeft ons op een plezierige en pragmatische manier geholpen om de impactstrategie tot leven te laten komen.

Niels GrootenboerDirecteur Graanrepubliek
Bekijk case

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen contact met je op

    Of neem direct contact op door ons te bellen

    “”

    Peter WindImpactmanager