Jouw impactjaarverslag.

terugblikken en vooruitkijken op je impact

Jouw impactjaarverslag is meer dan je gebruikelijke jaarverslag; het is dé drager van jouw impactverhaal. Van de route die je bent ingeslagen, en van de moeite en resultaten die je wilt delen met je stakeholders. Zelfs als je nog niet helemaal bent waar je wilt zijn: jouw impactjaarverslag gaat voor actie en vertrouwen zorgen.

Begeleiding impactjaarverslag

Alles komt bij elkaar om jouw impactjaarverslag te realiseren: je impactstrategie, de projecten en acties die jouw organisatie heeft uitgevoerd en de metingen op de impactthema’s waar je voor staat. Natuurlijk wil je ook vooruitblikken op de toekomst en je stakeholders enthousiasmeren om de handen (steviger) met jou ineen te slaan. Daarom blikken we in het impactjaarverslag ook vooruit, zodat je alle energie los kan maken die nodig is om jouw impactdoelen te behalen.

Met kennis van impactstrategie, impact meten en impactjaarverslagen, begeleidt ons ervaren team je graag bij het opstellen van jouw impactjaarverslag.

Gratis adviesgesprek

Kennismaken en je meenemen door de logische stappen van een impactjaarverslag, dat gaan we doen tijdens het gratis adviesgesprek.

Afspraak inplannen
BEKIJK OOK

Versterk je merk

Mogelijk profileren jouw concurrenten zich al meer op maatschappelijke impact en duurzaamheid. Als dit nog niet het geval is, gaat het gebeuren. Duurzame en maatschappelijke ambities wekken vertrouwen bij klanten.

Versterk je merk

Case / Een eerlijk impactjaarverslag

“”

Willemijn BrinkmanInternational Brand Manager

Samen met Alexander Impact en Merkactivisten heeft Royal Talens de communicatie van onze visie, plannen, resultaten en doelstellingen rondom duurzaamheid vorm gegeven.

Bekijk case

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen contact met je op

    Of neem direct contact op door ons te bellen

    “”

    Peter WindImpactmanager