De impact van jouw bedrijf.

meet je impact op de wereld

De geluiden over verduurzaming en maatschappelijke impact nemen toe; dat is ook jou niet ontgaan. Misschien krijg je al vaker vragen van je klanten over je impact. Je medewerkers gaat het aan, en ook investeerders en subsidieverstrekkers worden kritischer op jouw ESG beleid.

Die vragen met vertrouwen kunnen beantwoorden, dat is belangrijk voor de toekomstbestendigheid van je bedrijf. En wellicht levert het je zelfs nieuwe business kansen op.

Groots denken, groots doen?

Dat hangt van jouw wensen af. Wij richten graag je gehele impactmeting in, maar starten met net zoveel interesse je impactmeting op met een paar zorgvuldig geselecteerde KPI’s. We automatiseren waar dat kan en pakken aan waar dat nodig is.

Gratis adviesgesprek

Wil je weten op welke impactthema’s je het beste kunt gaan meten en een beeld krijgen van wat ervoor nodig is? Wij adviseren je graag.

BEKIJK OOK

De impact van jouw sociale onderneming

Je ziet een maatschappelijk probleem en kunt met jouw onderneming oplossingen bieden die voor de (semi)overheid moeilijk of niet te bieden zijn. Dat is de reden dat de overheid graag zaken met je doet en dat je een gunfactor hebt. Jij hebt het verhaal en de impact, wij zorgen voor de onderbouwing.

De impact van jouw sociale onderneming
CASE / NNO

Prettig contact en goed bereikbaar, alle feedback werd goed meegenomen, en goede kwaliteit van de afgeleverde stukken. Met dit document hebben we de bestede gelden goed kunnen verantwoorden.

Lily LanserProjectleider NNO
Bekijk case

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen contact met je op

    Of neem direct contact op door ons te bellen

    “”

    Peter WindImpactmanager