Groninger Ondernemersregeling.

50% korting op het Social Impact-dashboard

MKB-ondernemingen uit de provincie Groningen komen in aanmerking voor een voucher via de Groninger Ondernemersregeling. Hiermee krijg je 50% van de kosten van ons Social Impact-dashboard vergoed!

Het betreft de kosten voor:

 • Opstart en onboarding Social Impact-dashboard
 • Pro-abonnement Social Impact-dashboard met onderstaande features (12 maanden)
Een op maat ingericht en overzichtelijk Social Impact-dashboard voor jouw organisatie, inclusief organisatiespecifieke impactstrategie, impactdoelen en (duurzaamheids) KPI’s.
 • Social Impact-dashboard
Bij aanvang van het traject worden subdashboards op maat ingericht voor jouw organisatie, inclusief KPI’s. Een subdashboard kan gebruikt worden voor verschillende onderdelen die te maken hebben met je organisatie (afdelingen, projecten, doelgroepen, of thema’s zoals CSRD of duurzaamheid).
 • 3 projectdashboards
Evaluatie- en adviesgesprekken om jouw impact beter te monitoren en te optimaliseren door o.a.: (strategisch) advies,voortgangsevaluaties, vervolgstappen bespreken, evaluatie en advies over verbetering/uitbreiding van het Social Impact-dashboard.
 • 6 sessies per jaar
De strippen kun je inzetten voor maatwerkondersteuning op het gebied van: impactmonitoring (bijvoorbeeld projecten/thema’s toevoegen aan het Social Impact-dashboard, KPI’s ontwikkelen), impact meten (bijvoorbeeld vragenlijsten ontwikkelen, interviews voorbereiden), en impactrapportage (bijvoorbeeld opstellen raamwerk, reviewen van impactjaarverslag). De strippen zijn gedurende het jaar in te zetten voor de maatwerkondersteuning. 1 strip staat gelijk aan 1 tot 1,5 uur.
 • 15 strippen per jaar
 • Back-office ondersteuning
Wij maken een inhoudelijk raamwerk op maat en verwerken alle data aantrekkelijk weergegeven in een verslag. Hiermee heb je een sterke basis voor een goed impactjaarverslag. In het raamwerk geven wij ruimte en aanwijzingen waar je zelf vervolgens kunt aanvullen met tekst en afbeeldingen naar eigen keuze.
 • Raamwerk impactjaarverslag

Kosten van het hele programma bij gebruik van de Groninger Ondernemersregeling €5.700 €2.850 (excl. btw).

Waarom het in kaart brengen
van jouw impact essentieel is

Wil jij als MKB-onderneming blijven bestaan in de toekomst, dan is het van belang aantrekkelijk te blijven voor klant en werknemer. Hiervoor is het in toenemende mate belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn als onderneming, en om bij te dragen aan een betere planeet en maatschappij.

Er wordt steeds meer en vaker een beroep gedaan op MKB op bij te dragen aan een duurzame wereld en maatschappij. Dit komt omdat jouw klanten, medewerkers, aandeelhouders en de overheid maatschappelijke impact steeds belangrijker vinden. Zij verwachten van bedrijven dat die een meer actieve rol pakken in hun impact op mens en milieu. Dat roept de vraag op bij ondernemers: waar te beginnen?

Jij wilt met je onderneming graag bijdragen en een positieve impact op mens en milieu creëren, maar je weet nog niet goed hoe je hier gestructureerd aan kunt werken. Hoe draag je nou als onderneming bij aan een duurzame wereld en maatschappij? Waar moet je beginnen met jouw bedrijf in jouw specifieke sector?

Met het programma Zicht op jouw maatschappelijke impact helpen wij innovatieve en beginnende MKB-ondernemers te starten met deze actieve rol te pakken om hun impact op mens en milieu in kaart te brengen, te communiceren en te verbeteren.

Meer informatie

Meer informatie over de Groninger Ondernemersregeling kun je hier vinden.

Wij helpen jou als onderneming bij het aanvragen van deze voucher.

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen contact met je op

  Of plan direct jouw online afspraak in

  “”

  Peter WindImpactmanager
  Afspraak inplannen