IMPACTJAARVERSLAG

Een eerlijk
impactjaarverslag -
Royal Talens.

Van tekendozen tot allerlei merken verf; wie is er niet bekend met de producten van Royal Talens? Als multinationale onderneming met meer dan 500 medewerkers stimuleert Royal Talens mensen over de hele wereld om uiting te geven aan hun creativiteit. 

Wat werd er gevraagd?

Als voorbereiding op de CSRD werd ons en onze partner Merkactivisten gevraagd om een eerste impactjaarverslag van Royal Talens op te stellen. Transparantie stond voorop: Royal Talens wilde laten zien wat al goed ging, maar ook wat nog beter kon. Ook moest het rapport dienen als nulmeting, zodat in de toekomst de voortgang zichtbaar wordt. 

Hoe hebben we het aangepakt?

In meerdere sessies hebben we de ambitie van Royal Talens scherpgesteld. In een andere serie sessies haalden we informatie op uit bestaande databronnen. Door de huidige cijfers te combineren met scherpe ambities, konden we tot een transparante nulmeting met duidelijk perspectief komen. Om het impactjaarverslag aantrekkelijk te maken voor de lezer, ontfermde Merkactivisten zich over het creatieve concept.

Wat is het resultaat?

Royal Talens beschikt over een visueel aantrekkelijk en transparant impactjaarverslag, dat ze gebruiken in de communicatie en als baken om de duurzaamheidsinspanningen op af te stemmen.

Wil jij ook aan de slag met je impactjaarverslag? Neem dan contact met ons op. 

Samen met Alexander Impact en Merkactivisten heeft Royal Talens de communicatie van onze visie, plannen, resultaten en doelstellingen rondom duurzaamheid vorm gegeven. Het resultaat is een kleurrijk, overzichtelijk en leesbaar ‘Sustainability Report’. Dit is een eerste stap om onze ambities te communiceren naar onze kunstenaars, klanten en leveranciers. Het concept ‘True colours’ sluit mooi aan op het transparant communiceren van onze duurzame plannen en ambities en past bij ons kleurrijke bedrijf!

Willemijn BrinkmanInternational Brand Manager

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen contact met je op

    Of neem direct contact op door ons te bellen

    “”

    Peter WindImpactmanager